Bujar

Bujar is 25 jaar en heeft een verstand  van een 4 jarige. Tijdens ons bezoek hebben we Bujar en zijn moeder (18 jaar weduwe) bezocht. Eerst met de auto over een onverharde weg de berg op. De laatste kilometer moesten we lopen omdat dit stuk met de auto niet begaanbaar is. Blij worden we ontvangen. Bujar is een vrolijke jongen. In het huisje staan twee oude bankstellen en er liggen versleten kleden op de betonnen vloer. In verband met de aankomende winter hebben we ter plekke besloten om een bijdrage te geven voor de aanschaf van een goede 2e hands bankstel, een bed en vloerkleden om zo de leefsituatie te verbeteren. Deze hulp is mede mogelijk gemaakt door een sponsor die speciaal voor deze mensen een bijdrage heeft gegeven. Hartverwarmend en ontzettend blij dat we Bujar en zijn moeder kunnen helpen.